Kultury bakterii

Kultury bakterii

Mleko ?%

Żurawina ?%

Sok 20%

Koncentrat marchwi ?%

Owoce 2,2%

Owoce 2,2%

Mleko w proszku ?%

Tab.wart cukry

Tab.wart sól

Figand

Kefir Żurawina 0% 400g

Maślanka z cukrem i dodatkami
Maślanka jak u Babci

Figand

Kefir Żurawina 0% 400g

5906519001451
PL 14251601 WE
Zakład Mleczarski Figand Sp J
w 100g produktu
2.3 x
8 %
Energia
2 %
Węglowodany
4 %
Białko
6 %
Cukry
13 %
Tłuszcze
0 %
kw.tł.nasycone
0 %
Błonnik
0 %
Sód
1 %
Sól
1 %
Woda
4 %
Recenzja produktu

Zaloguj się, aby móc dodać opinię o tym produkcie.

next page